en
Tetiana Bykovets 422966 Unsplash

Karamelliserte mandler

Ingredienser

50 g scalded almonds in coarse chunks

1 tbsp / 15 ml Barista Cinnamon

1 tbsp / 15 ml Barista Caramel

a pinch of maldon salt

Server som topping på yoghurt, iskrem, musli eller som topping i en spicy salat

Ha mandler og sirup i en middels varm panne med slippbelegg
Rør og vend til mandlene har fått lysebrun farge og til sirupen er klissete og fast
Ha over på et matpapir
Avkjøl

Tips: legg banan i biter, yoghurt naturell eller vaniljeyoghurt lagvis i et glass med de karamelliserte mandlene. Ha mandler på toppen for krønsj.

Relaterte produkter


Gourmet Syrup Cinnamon

Barista Cinnamon er en smaksrik og intens sirup med fyldig, varm smak av kanel. Sirupens rike smak gjør at den kan brukes i liten dose og fortsatt gi tydelig smak av kanel. Passer godt i steamet melk, caffe latte og milkshake eller i andre melkefrie alternativer.

Les mer

Gourmet Syrup Caramel

Barista® Gourmet Caramel er en fyldig og rik karamellsirup med balansert smak av brent karamell, fløte og fudge.

Les mer