Barista Tapping
Norskprodusert

Gourmet Syrup

Det er Storms AS som har utviklet og eier merkevaren Barista. Barista Gourmet Syrup ble lansert på det norske markedet i år 2000. Sirupene ble utviklet med bakgrunn i Storms fagkunnskap fra baker-, konditor- og den norske drikkevarebransjen. Sirupene ble lansert i mange smaksvarianter for bruk i alle slags kaffedrikker.

De første smakene ble raskt klassikere til cappuccino, kaffe latte og cortado. Smakene Caramel, Vanilla, Irish Cream og Chocolate har vært med siden starten og er fortsatt blant bestselgerne.

Img 5203
Produktutvikling

Nye smaker - bedre smaker


Barista siruper finnes i fem ulike produkttyper: Gourmet Syrup, Chai-tea, Ice Tea, Gløgg og Chocolate sauce.

Baristaserien er kontinuerlig under utvikling og rommer i dag smaker som går like godt i drikker med fruktjuicer, kullsyre og vann som til desserter med bær og friske frukter. Sirupene kan også brukes til kaker, is og sauser men også til dressinger og marinader.

For å se våre nyeste produkter og smaker, følg med under "Aktuelt" fanen. Her finner du informasjon om produkter, tips og bruk. På våre produkt-og oppskriftsider finner du mange ideer til hvordan du kan bruke Barista sirupene tilpasset varme og kalde drikker, årstider, høytider og anledninger.

Har du idéer til nye produkter eller bruksområder for Barista Gourmet Syrup? Send oss en melding, vi vil gjerne høre fra deg, :-)

Kontakt oss

Barista Esker Klare Ti Forsendelse Flasker I Forgrunn