Virgin Mojito

30 ml Barista® Peppermint Syrup
10 gr brunt sukker
1/2 lime
Kald grønn te
Isbiter
Frisk mynte

Ha lime, sirup, sukker i et glass (ca. 400 ml) og knus det. Tilsett så isbiter og fyll opp med te. Pynt med frisk mynte og lime.

mojito

Vanilje Islatte

Espresso
10-20 ml BARISTA Vanilla
150 ml melk
Hell BARISTA Vanilla i et glass. Fyll opp med isbiter.
Tilsett melk og hell kaffen over.

mojito

Passionfruit Iced tea

30 ml Barista passionfruit
250 ml avkjølt svart te
1 kopp med isbiter

mojito

Bærkaffe Shake

1 enkel espresso eller 1 dl sterk kaffe.
1-2 kuler vanilje is.
1 dl melk.
Barista® Vanilje sirup eller sukker.
ca 1 dl bær. Velg type bær, f.eks bringebær, jordbær.

Bland alt sammen i foodprosessoren og den er ferdig til servering.

mojito

Choco Latte kald

20 ml Barista® Chocolate Syrup
50-60 ml espresso (dobbel)
150 ml kald melk
4-5 isbiter

Ha sirup, isbiter og kald melk i et glass (ca. 400 ml).
Lag en dobbel espresso og tilsett en isbit for å kjøle ned. Tilsett i glasset og server.

mojito

Summerbreeze ( 2 – 3 glass)

20 ml BARISTA® Gourmet Syrup (smak etter ønske)
2 dl sterk kald kaffe
4 skjeer vaniljeis.
1 dl Melk

Kjør alle ingrediensene i en mikser og server.
Pynt gjerne med pisket krem og sjokoladesaus.

mojito

Iskaffe

3 dl sterk kaffe
3 dl kald melk
4 stk isbiter
10-15 ml Barista hazelnut
Barista chocolate sauce

Hell sjokoladesaus rundt på insiden av et latte glass. Ta oppi isterninger, kald melk ,sterk kaffe og Barista syrup.

aulait